Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó email címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az email címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.

Kiemelkedő hazai siker a nemzetközi franchise fronton

franchise

Budapest, 2016. december 15., csütörtök (OTS) - Kiemelkedő sikert aratott nemzetközi fronton az Alma Gyógyszertárak hálózat franchise átvevő partnere, File Szabolcs, akinek több éves, töretlenül innovatív és kiemelkedő munkássága került ezáltal elismerésre.

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol siker koronázta az Alma Gyógyszertárak franchise hálózat munkáját. A gyógyszertárlánc képviseletében File Szabolcs 2. helyezést ért el pályázatával a "2016. Év Legjobb Nemzetközi Franchise Átvevője" elnevezésű díjátadón.

Tovább ...

 

 

 

Díjat nyert az Alma Gyógyszertárak hálózata

Dinamikusan növekvő franchise hálózat, jól működő minőségbiztosítási rendszer, egyedülálló beteggondozási rendszer, megújult arculat. 2014 a változások éve volt az Alma Gyógyszertáraknál. A társaság 2014-ben nem csupán a saját versenytársaihoz, hanem más iparágak képviselőihez képest is dinamikusan növekedett. 155 gyógyszertár, 72 kistérség, 7 millió vásárló – ez a tavalyi év számokban.

Büszkék vagyunk a fejlődésre, amelyet elértünk, ezért pályáztunk a Magyar Franchise Szövetség által meghirdetett „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata” címre, amelyet a január 22.-én tartott díjátadó gálán dr. Mandel Katalin nyújtott át Németh Attilának, a Patika Management Kft. ügyvezető igazgatójának.

Tovább...